Barns sygdom

Barns sygdom bedes meddelt skolen allerede den første dag. Henvendelse herom kan rettes til kontoret på telefon 56 92 61 00. Afbud til kørslen skal ske til BAT i god tid på mail: [email protected] eller på telefon 56923745 mellem kl. 8.00 og 16.00. Ved akut opstået sygdom skal I ringe til BAT mellem kl. 6.00 og 6.30 på tlf. 60122190. Husk også at give besked, når barnet er rask igen.

Det hjælper BAT i planlægningen af kørslen, at I giver besked om ændringer så tidligt som muligt ved f.eks. længerevarende sygdom, hospitalsindlæggelse, ferie og ikke mindst ved godkendte aflastningsophold. Udover dette er det kun i særlige tilfælde muligt at få ændret i den grundlæggende køreplan. Ønsker herom skal i alle tilfælde ske gennem Kildebakken. Er der noget, I er i tvivl om, kan Kildebakken hjælpe med mere information.

Hvis vi oplever, at et barn bliver syg i skoletiden, tager vi kontakt til forældrene for at aftale vort næste skridt i sagen. Det er vort udgangspunkt, at et sygt barn har behov for en omsorg og tryghed, som kun forældrene rigtigt kan give. Det er derfor vor opfattelse, at børnene skal sendes hjem, og vi ser meget gerne, at forældrene, hvis de har mulighed for det, selv henter det syge barn.