Konfirmation

Konfirmationsforberedelse foregår i Degnegården i Olsker, hvor skolens præst Kristoffer Nielsen fra Olsker Kirke underviser børnene. For de børn, som vælger at blive konfirmeret af Kristoffer Nielsen, er der forventet konfirmation i Olsker Kirke sidste søndag i april den 29.04.2018

I august måned i det år, hvor jeres barn går i 6. eller 7. klasse, vil I fra skolen modtage et brev, som fortæller, at jeres barn nu nærmer sig den alder, hvor barnet kan blive konfirmeret – og tiden til konfirmationsforberedelse.

I brevet beder vi jer meddele,

- om jeres barn skal deltage i skolens konfirmationsforberedelse.

- vi beder jer samtidig oplyse, om konfirmationsforberedelserne skal ske nu eller til næste år.

- i hvilken kirke I ønsker konfirmationen skal finde sted.

- hvilken præst I ønsker skal konfirmere jeres barn

I den efterfølgende planlægning vil sognepræst Kristoffer Nielsen kontakte jer for at høre, om I selv vil lave de nødvendige aftaler. Ellers vil Kristoffer Nielsen lave aftalerne med de berørte præster og kirker, og efterfølgende vil han meddele jer dato mm. for konfirmationen.

Ønsker I at kontakte præsten kan det ske på adressen

Krisfoffer Nielsen

Rønnevej 51